Onze tuinontruiming maakt uw tuin verkoopklaar
Als allround ontruimingbedrijf kunnen wij u niet alleen van dienst zijn met het ontruimen en netjes opleveren van de woning, maar ook met de tuin. Een goede tuinontruiming kan net zo belangrijk zijn als een woningontruiming. De tuin ontruimen en opruimen kan namelijk een belangrijke rol spelen in het verkoopklaar maken van de woning , net als het ontruimen en herstellen van het interieur.
Tuinontruiming omvat alle tuinwerkzaamheden
Wanneer Dit Bedrijfsdiensten uw tuinontruiming verzorgt, nemen wij alle benodigde tuinwerkzaamheden voor onze rekening. Vaak bestaat het opruimen van de tuin uit het verwijderen van onkruid en dode planten, het maaien van het gras en het opruimen van eventuele rommel die aanwezig is. Indien nodig, kunt u ons ook inschakelen voor overige tuinwerkzaamheden, zoals:

  • Het reinigen van tegels
  • Het herstellen van de schutting
  • Het afvoeren van potten en bakken
  • Het afbreken en afvoeren van bouwsels
U ontzorgen is onze prioriteit
Bij alles wat wij doen, staat u ontzorgen voorop. Dankzij onze jarenlange ervaring en allround kennis en kunde gaan wij altijd netjes en snel te werk. Hoe groot of klein de tuin ook is en welke werkzaamheden ook benodigd zijn: wanneer wij uw tuin ontruimen of uw tuin opruimen, gebeurt dit altijd grondig en wordt aan alle eisen voldaan. Om de woning verkoopklaar te maken, is het belangrijk dat de tuin er netjes bijstaat. Wanneer potentiƫle kopers een overwoekerde, rommelige of vieze tuin zien, zal dit hen wellicht afschrikken. Ook wanneer er moet worden voldaan aan eisen van de woningbouw op het gebied van oplevering, kan een tuinontruiming nodig zijn. De woningbouw kan immers eisen om de tuin weer in een originele of neutrale staat terug te brengen. Vaak zijn in de loop der jaren wijzigingen aangebracht, denk aan schuttingen, struiken en planten of een tuinhuisje. Wij zorgen ervoor dat de tuin weer aan alle eisen voldoet.
Maak een afspraak voor de ontruiming
Hebt u behoefte aan een tuinontruiming, alleen of als onderdeel van een totale woningontruiming? Maak een afspraak met Dit Bedrijfsdiensten: wij komen graag bij u langs voor een bezichtiging en maken voor u een scherpe prijs waarbinnen alle werkzaamheden worden uitgevoerd.