Verhuisbedrijf nodig? Wij helpen u graag!
Verhuizingen zijn drukke en vaak stressvolle aangelegenheden. Niet voor ons. Dit Bedrijfsdiensten is namelijk een verhuisbedrijf dat verder kan gaan dan alleen spullen van A naar B verplaatsen. Onze ervaren verhuizers worden ingeschakeld wanneer er behoefte is aan de best mogelijke verhuisservice. Wij kunnen verhuizingen namelijk combineren met onze andere specialiteiten.
Waarom Dit Bedrijfsdiensten als verhuisbedrijf?
Niet elke verhuizing verloopt volgens een eenvoudig plan. Soms is het leegruimen van een woning een specialistische klus. Wij komen dit zeer vaak tegen: wanneer een woning (ernstig) vervuild is, of bijvoorbeeld bij seniorenverhuizingen, waarbij een deel gewenst is in de nieuwe woonruimte en wellicht een deel naar familie gaat. Ook komt het voor dat er meer wordt gevraagd dan alleen het leeghalen van het huis en het overbrengen van de inventaris van A naar B. In alle gevallen waarin u twijfelt of u behoefte hebt aan meer dan een standaard verhuisservice, belt u ons. Ook wanneer u wel een reguliere verhuizing uit te voeren hebt, zijn wij u overigens met net zoveel plezier en kunde van dienst.

De kern van elke verhuizing is natuurlijk het verhuizen van spullen van de oude naar de nieuwe woning of het oude naar het nieuwe (bedrijfs)pand. Wij voeren alle verhuizingen zeer secuur en snel uit, met respect voor uw eigendommen. De echte meerwaarde van ons verhuisbedrijf wordt duidelijk wanneer er rondom de verhuizing nog meer dient te gebeuren. Ons verhuisbedrijf kan de verhuizing namelijk combineren met de diensten die wij als allround ontruimingsbedrijf leveren, zoals:

  • Het verkoopklaar maken van de woning
  • Het opleveren met oplevergarantie voor de woningbouw
  • Het afvoeren van bouwsels en inventaris
  • Grondige schoonmaak/reiniging
  • Herstelwerkzaamheden aan de woning
  • Compleet in oude staat herstellen van de woning
  • Tuinonderhoud
Uw verhuizing is in de beste handen
Bij ons is uw verhuizing dus in de beste handen. Wij zijn altijd in staat om u te ontzorgen. Daarbij hechten wij veel waarde aan een prettige samenwerking en transparantie. Daarom kunnen wij ook altijd van tevoren een vaste prijsafspraak maken. Voor een vaste prijs voeren wij binnen de gestelde termijn alle door u gewenste werkzaamheden uit. Bel ons voor een kennismaking of vrijblijvende offerte.