In korte tijd een woning verkoopklaar maken
Een woning verkoopklaar maken, is helaas niet altijd eenvoudig. Om een woning goed (dat wil zeggen: snel en tegen een goede prijs) te kunnen verkopen, is het belangrijk dat deze presentabel is. Soms is dat een fluitje van een cent en hoeft er niets te gebeuren, soms vereist dit flink wat werk. In alle gevallen, van kleine klussen tot aan opdrachten waarin dit flink wat werk vereist, kunt u Dit Bedrijfsdiensten inschakelen om een woning verkoopklaar te maken.
Wij doen wat nodig is om uw woning verkoopklaar te maken
Een woning verkoopklaar maken, betekent in sommige gevallen de woning ontruimen. Een oud, vies of ongunstig interieur kan ervoor zorgen dat de woning minder snel wordt verkocht, terwijl potentiƫle kopers in een lege woning veel eerder het potentieel zien. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten woningontruimingen en zorgen ervoor dat de woning in zeer korte tijd tegen een vooraf afgesproken prijs wordt leeggehaald.

Is het huis leeghalen niet voldoende om de woning verkoopklaar te maken, dan kunnen wij u uiteraard van dienst zijn met tal van andere werkzaamheden die ervoor zorgen dat de woning wel verkoopklaar geraakt. Naast het huis leegruimen kunnen wij u namelijk ook ontzorgen met allerhande herstelwerkzaamheden in en om het huis. Is er sprake van een verwilderde tuin, dan pakken wij deze aan. Moeten vloeren worden verwijderd, dan zorgen wij hiervoor (ook bij trappen). Is de woning vies, dan zijn wij u van dienst met schoonmaakwerkzaamheden. Van het huis leegruimen of het in oude staat terugbrengen, tot een huis verkoopklaar maken: elke opdracht is bij ons altijd in goede handen. Het is ook fijn om te weten dat ongedateerde inventaris aangeboden wordt voor hergebruik.
Snelle service, een prettige werkwijze en een scherpe prijs
Dit Bedrijfsdiensten gaat altijd servicegericht te werk. Dit betekent dat wij vooraf met u de woning bezichtigen. Wij stellen een plan op, vertellen u hoe wij de woning verkoopklaar maken en wat dit u gaat kosten. Op de afgesproken datum voeren wij alle werkzaamheden uit tegen de vooraf afgesproken prijs. U ontzorgen is ons doel. Ontdek het zelf en neem contact met ons op.

Wilt u een woning verkoopklaar maken? Wij verzorgen dit voor u. U hebt nergens omkijken naar. Wij werken snel, servicegericht en tegen duidelijke prijzen.