Wij kunnen elke vervuilde woning ontruimen
Woningontruimingen zitten vaak vol verrassingen. Zeker wanneer een woning ontruimd moet worden waar iemand lange tijd in heeft gewoond, weet u niet altijd zeker wat u aantreft. Een vervuilde woning ontruimen is voor ons aan de orde van de dag. De vervuiling heeft zich vaak in de loop der jaren opgebouwd en is dermate hardnekkig dat u misschien met de handen in het haar zit. Geen nood: wij nemen u alle werkzaamheden uit handen.

Stap voor stap een vervuilde woning ontruimen voor een optimaal resultaat.

Een vervuilde woning ontruimen, vereist een strakke aanpak met een gedegen plan. Dankzij de ervaring van Dit Bedrijfsdiensten komen wij nooit voor verrassingen te staan. Zelfs voor de zwaarst vervuilde woning kunt u contact met ons opnemen.

Voordat alles schoon wordt gemaakt, is het natuurlijk zaak om het huis leeg te ruimen. Als allround ontruimingsbedrijf is dat voor ons geen enkel probleem. Wij krijgen de woning snel leeg en kunnen daarbij inventaris voor u afvoeren.
Ook de woning zelf pakken wij aan
Naast de inventaris, is vaak ook de woning zelf vervuild. Denk aan de vloer, wanden, trap, radiatoren, keuken of badkamer. Nadat de woning is leeggehaald, kunnen wij u van dienst zijn met grondige en professionele woningschoonmaak waarmee wij de woning weer in zijn oorspronkelijke staat terugbrengen. Zo maken wij deze gereed voor verkoop of zorgen wij ervoor dat aan de oplevereisen van de woningbouw wordt voldaan. Nemen wij uw klus aan, dan geven wij u altijd oplevergarantie.
Ontruiming en schoonmaak tegen scherpe prijzen
Moet u een vervuild huis laten ontruimen of laten schoonmaken, neem dan contact op met Dit Bedrijfsdiensten. Wij maken graag een afspraak om de woning te bezichtigen. Wij spreken vervolgens direct een termijn en een prijs met u af en leveren altijd volgens afspraak.
Hoe kunnen wij u helpen?
Hebt u hulp nodig met uw bedrijfsontruiming? Neem contact op met Dit Bedrijfsdiensten. Wij bezoeken u op locatie, vertellen u precies wat wij voor u kunnen betekenen en spreken een vaste prijs met u af waarbinnen alle werkzaamheden vallen.