Vloerbedekking verwijderen
Bij elke ontruiming of verhuizing, ligt er een behoorlijke hoeveelheid werk klaar om de woning of het bedrijfspand weer in de vereiste staat te brengen. Veel mensen verkijken zich hierop. Wanneer het pand leeg is, lijkt de klus namelijk geklaard, maar niets is minder waar. Maar al te vaak moet een pand helemaal leeg worden opgeleverd en dat betekent vloerbedekking verwijderen. Dit is een van de lastigste en meest tijdrovende klussen. Niet voor Dit Bedrijfsdiensten. Schakel ons in en wij zorgen in een zeer korte tijd voor de volledige verwijdering van alle vloerbedekking, ook aan de trap.
Vloerbedekking verwijderen is werk voor een specialist
Vloerbedekking verwijderen kan zeer veel tijd in beslag nemen wanneer u zelf niet over de juiste middelen en de nodige ervaring beschikt. De praktijk leert dat veel mensen deze klus absoluut niet zelf willen doen, ook al zouden zij dit kunnen. Speelt er tijdsdruk mee, dan is het voor de meesten helemaal niet te doen om vloerbedekking tijdig te verwijderen. Voor het snel en volledig verwijderen van alle vloerbedekking, schakelt u ons in. Van klein appartement tot groot bedrijfsgebouw: wij verzorgen de klus binnen de afgesproken tijd.
Trapbekleding verwijderen
Vaak is vloerbedekking niet de enige bekleding die uit een pand moet worden verwijderd. Trapbekleding verwijderen is zo nodig nog lastiger en tijdrovender. Vanzelfsprekend zullen wij ook de trapbekleding verwijderen wanneer hier behoefte aan, of noodzaak toe is. Wij ontzorgen u daarbij volledig: wij voeren al het afval af. Wij leveren het pand standaard bezemschoon op, maar op verzoek is uitgebreidere schoonmaak uiteraard ook mogelijk.
Wij kunnen ook andere vloeren verwijderen
Naast vloerbedekking verwijderen, kunnen wij ook andere vloeren uit het pand halen. Wilt u tegels laten verwijderen, of bijvoorbeeld een parket- of laminaatvloer? Ook daarvoor kunt u Dit Bedrijfsdiensten inschakelen.
Bouwsels afbreken en afvoeren is onze expertise
Bouwels afbreken en afvoeren is onze expertise. Het maakt daarbij niet uit wat het is: trapbekleding verwijdering, vloeren afvoeren, maar ook complete huisraad afvoeren: wij zijn van alle markten thuis, al dan niet in combinatie met het terugbrengen van de woning in zijn oude staat en/of schoonmaakwerkzaamheden.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Hebt u behoefte aan onze diensten? Wij zijn servicegericht en ontzorgen u volledig. Neem contact met ons op en wij bespreken graag een plan van aanpak en een vaste prijs met u, zodat wij op de afgesproken datum alle werkzaamheden naar uw volle tevredenheid kunnen verrichten.

Wij kunnen elke vloerbedekking en trapbekleding verwijderen. Wij zijn er ook voor het afvoeren van bouwsels. Bel ons voor al uw opdrachten.