Snelle woningontruiming met oplevergarantie
Dit Bedrijfsdiensten ontzorgt u met een volledige woningontruiming met oplevergarantie. Dit betekent dat wij altijd precies volgens afspraak en binnen de gestelde deadline opleveren. Kiezen voor ons, betekent profiteren van ervaring, professionaliteit en een prettige werkwijze. U kunt altijd rekenen op een vast aanspreekpunt en een milieubewuste ontruiming. Inboedel die u niet meer houdt, kan door ons worden opgekocht, worden aangeboden bij de kringloop of worden gerecycled.
Woningontruiming voor iedereen
Wij voeren alle soorten van huisontruiming en bedrijfsontruiming uit voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten (onder andere bedrijven, notarissen, bewindvoerders, makelaars). U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van elke soort woning. Van appartement tot villa en alles daar tussenin. Tevens kunnen wij voor u alleen delen van een pand ontruimen, zoals losse kamers, de garage, zolder of kelder. Ook voor het ontruimen van bijgebouwen en opslagboxen bent u bij ons aan het juiste adres. Indien nodig, krijgen wij elke woning binnen 24 uur leeg.
Wij doen meer dan alleen leegruimen
Als allround specialist op het gebied van woningontruiming, doen wij meer dan alleen uw huis leegruimen, indien gewenst. Wij kunnen u van dienst zijn met tal van extra services en specialismen, zoals:

Persoonlijke dienstverlening op maat
Vanzelfsprekend is het bieden van kwaliteit onze topprioriteit. Onze dienstverlening gaat verder dan dat. Wanneer wij uw huis ontruimen, ontzorgen wij u. Wij dragen zorg voor alle facetten die bij ontruimingen komen kijken: ook voor de zaken waar u niet aan denkt. Dat is precies de bedoeling: uw pand is onze zorg en maatwerk is bij ons de standaaard. Wanneer wij uw woning ontruimen of pand leegruimen, kunt u zich bezig houden met andere belangrijke zaken. Wij komen graag van tevoren bij u langs om het pand te bezichtigen. Wij beantwoorden al uw vragen en bespreken ons plan van aanpak met u. Op de dag dat uw woning of pand wordt ontruimd, weet u precies waar u aan toe bent. Hebt u alsnog vragen, dan kunt u hiervoor terecht bij een vast aanspreekpunt.